Sponsmore landing logo
home_learn_more_athlete_titlehome_learn_more_athlete_text

login_title

login_email_label
login_password_label
login_forgot_password

login_pre_register

login_register
landing_athlete_captionlanding_are_you_an_athlete_titlelanding_are_you_an_athlete_text
Macbook and greens
landing_create_sponsorship_titlelanding_create_sponsorship_text
document signature animation
landing_athlete_accordion_1_summary
landing_athlete_caption
landing_athlete_accordion_1_summary
landing_athlete_accordion_1_details
landing_athlete_accordion_2_details
landing_athlete_accordion_3_details
landing_contract_generation_onlinelanding_contract_generation_online_athlete_text
landing_how_does_it_work_titlelanding_how_does_it_work_text
1
landing_how_does_it_work_athlete_titleslanding_how_does_it_work_athlete_texts
athlete_path_0
2
athlete_path_1
3
athlete_path_2
4
athlete_path_3
5
athlete_path_4
6
athlete_path_5
landing_faq_athlete_faq
A regisztrációs díjon túl a Sponsmore 15%-os jutalékot számít fel a platformon létrejött megállapodások után a szponzorált féltől. A szponzorok számára a platform ingyenes.
Két fizetési lehetőség van: A fizetés a platformra érkezik a megállapodás után, a 15% jutalék levonásra kerül, és a fennmaradó összeget a szponzorált fél kapja meg, miután teljesítette a kötelezettségeit. A fizetés két részre oszlik: előleg (mínusz 15%), amit a kötelezettség teljesítése előtt kapsz meg, és a fennmaradó összeg az esemény vagy kötelezettség teljesítése után kerül átutalásra. Akár a teljes összeg is kifizethető előlegként, a 15%-os jutalék levonása után.
Készíts részletes profilt, amely bemutatja sport tevékenységed, eredményeid és céljaid. Kösd össze a social media fiókjaid, hogy a releváns statisztikák alapján is rád tudjanak találni a szponzorok. Add meg az együttműködési lehetőségeid. A szponzrok ezekre a lehetőségekre tudnak neked ajánlatokat adni. Egy szponzor első ajánlata után kapcsolatba tudsz lépni vele a beépített chat felületen.
A szponzorok széles körű, hitelesített adatbázishoz férhetnek hozzá, ahol sportolókkal, csapatokkal, sportmédiával és sporteseményekkel kapcsolódhatnak, növelve márkájuk láthatóságát és stratégiai partnerségeken keresztül elérve célközönségüket.
A szponzorációk fogadásához számlát kell tudnod kiállítani. A számla jöhet az egyesületedtől, kapcsolódó vállalkozástól, sport menedzseredtől, stb… Adományokat magánszemélyként is fogadhatsz.
A szponzorok és sportolók közvetlenül a platform üzenetküldő rendszerén keresztül tárgyalhatják a feltételeket. Miután megállapodás születik, a platform kezeli a fizetési folyamatot és biztosítja a megállapodott feltételek betartását.
Igen, a Sponsmore ügyfélszolgálatot kínál, hogy segítsen a platformmal, megállapodásokkal és fizetésekkel kapcsolatos kérdésekben vagy problémákban. Ez a beépített chat felületen érhető el, illetve emailben: hello@sponsmore.com címen.
landing_find_sponsor_titlelanding_find_sponsor_text
Sponsmore landing logo
  • footer_contacts_list
Facebook iconInstagram iconTiktok iconYoutube icon