Sponsmore landing logo
landing_faq_titlelanding_faq_text
?
landing_faq_sponsor_faq
A regisztrációs díjon túl a Sponsmore 15%-os jutalékot számít fel a platformon létrejött megállapodások után a szponzorált féltől. A szponzorok számára a platform ingyenes.
Két fizetési lehetőség van: A fizetés a platformra érkezik a megállapodás után, a 15% jutalék levonásra kerül, és a fennmaradó összeget a szponzorált fél kapja meg, miután teljesítette a kötelezettségeit. A fizetés két részre oszlik: előleg (mínusz 15%), amit a kötelezettség teljesítése előtt kapsz meg, és a fennmaradó összeg az esemény vagy kötelezettség teljesítése után kerül átutalásra. Akár a teljes összeg is kifizethető előlegként, a 15%-os jutalék levonása után.
A szponzorációk fogadásához számlát kell tudnod kiállítani. A számla jöhet az egyesületedtől, kapcsolódó vállalkozástól, sport menedzseredtől, stb… Adományokat magánszemélyként is fogadhatsz.
Készíts részletes profilt, amely bemutatja sport tevékenységed, eredményeid és céljaid. Kösd össze a social media fiókjaid, hogy a releváns statisztikák alapján is rád tudjanak találni a szponzorok. Add meg az együttműködési lehetőségeid. A szponzrok ezekre a lehetőségekre tudnak neked ajánlatokat adni. Egy szponzor első ajánlata után kapcsolatba tudsz lépni vele a beépített chat felületen.
A szponzorok széles körű, hitelesített adatbázishoz férhetnek hozzá, ahol sportolókkal, csapatokkal, sportmédiával és sporteseményekkel kapcsolódhatnak, növelve márkájuk láthatóságát és stratégiai partnerségeken keresztül elérve célközönségüket.
A szponzorok és sportolók közvetlenül a platform üzenetküldő rendszerén keresztül tárgyalhatják a feltételeket. Miután megállapodás születik, a platform kezeli a fizetési folyamatot és biztosítja a megállapodott feltételek betartását.
Igen, a Sponsmore ügyfélszolgálatot kínál, hogy segítsen a platformmal, megállapodásokkal és fizetésekkel kapcsolatos kérdésekben vagy problémákban. Ez a beépített chat felületen érhető el, illetve emailben: hello@sponsmore.com címen.
Sponsmore landing logo
  • footer_contacts_list
Facebook iconInstagram iconTiktok iconYoutube icon